Automate your Marketing
with Womplify




 
Alysya Damia FotoPage

By:
onnie sham

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 16-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Echa dengan En. Tom...

last week masa kitorang g jalan2 kt ikano... skali echa sudah trnampak set thomas dan beria plak dia nengok...ekceli kitorang pon suker gak... so igt gaji bln 12 nnt nk beli la satu utk echa.. tp smlm..lps g knduri..aku siap g tukar baju yer kt toilet kt titiwangsa.. cooi ajak g jalan2.. so kitorang saja la pegi JJ yg baru bukak kt au2... skali trtengok lg set thomas nih.. apa lg.. kitorang malas nk tggu lagi..terus jer la beli..hehhe...mak apak echa sebenarnya yg x sbr2 ...



ha..tengok..sket punyer excited echa dpt new toy... gelak besor lg..smpai nmpk anak tekak..ya allah..ya ampunn..sabor jer la...apa nyer anak dara nih..da la bolen jer..















http://onniesham.fotopages.com
http://onniesham.blogspot.com


Wednesday, 3-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Alysya's 1st Movie - Madagascar 2

Ari ni aku siap amik cuti semata-mata nk bwk echa g tgk madagascar nih..aku decide nk g hari keje sbb last friday aku da try nasib kt cineleisure damansara tu..konon2 nk tgk show malam..tp hampeh..full house yer citer nih.. sbb tu aku ajak hubby amik cuti smlm..tkut nnt lama2 melepas lak nk tgk citer nih..sbnrnya mak apak dia yg lbh nk tgk kan.. yer la echa bkn tau apa pon..

Hasilnya :

masa mula2 masuk tu echa cam nk nangis sbb dia cam takut..sbb gelap kan kt dalam tu.. kitorang duduk kt twin seater tu yg belah tepi skali.. mula2 abah dia dok pangku dia..aku tgk echa keras jer x gerak2..aku tgk cam x selesa jer..aku suh passing kt aku biar aku plak pangku dia..masa nk amik dia dari abah dia tu..echa nangis takut2..tp sore dia pelan jer la..aku da risau da.. sian plak aku nengok echa..tp aku pujuk dia.. tnjuk kt alex tu..pas2 aku suh dia mkn popcorn..pas2 echa ok sket..tiba2 aku dgr echa sebut..uu.bittt.. uuubittt...heheheh..move it..move it la tu... siap gelak2 lg dia kt dalam tu.. echa tgk citer tu smpai abis yer..x tido pon...horeyyy...aku suker..kesimpulannya...pasni leh la aku bwk echa g tgk wayang lagik...tp citer kartun jer la kan...

























Wednesday, 29-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
.:Happy 2nd Birthday Alysya Damia:.

birthday bash echa telah selamat diadakan pada 18/10/08 sembilan hari lebih awal dari tarikh asalnya iaitu 29/10/08. ramai jugak yg datang meraikan bash echa kali nie... lg pon kan musim raya lagi..so kira open house raya la jugak kan... tq pada sedara mara yg dtg menolong..n tq gak pada yg sudi hadir memeriahkan majlis... tq byk2 pada yg sudi bg present n duit raya kt echa...tq bebanyak.. mana2 yg trkurang dari segi layanan, makanan, minuman dan lain-lain tu harap dimaafkan yer...



















Wednesday, 1-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
.:GAMBAR RAYA 2008:.

Salam...
Ari ni baru ler ada kesempatan nk upload gambo pagi raya... tp sebenarnya aku skt ati jer tgk gambo pg raya nih...tah pesal tah...pic x clear la..tp drpd xde..biar la ada gak gambo nk wat kenangan kan....
pas2...cabarannya bila ada anak kecik ni kan..yer ke kecik...x brp kecik sgt la kan... biler echa wat perangai xnk pakai sumer baju2 baru dia..trmasuk la baju kurung dia xnk pakai... siap brpegang kaki ngan tangan nk pakai..siap melalak2 sumer...pas2 pujuk bg makan mcm2..baru la dia ok sket... tu pon ..ukak ju..ukak ju(dia suh bukak baju)...dia rimas agknya...panas pon yer gak..
















hmm...tu jer la..gambo raya pertama yg ada...sbb lepas tu smpn camera x kuar2 lngsung..sbb x lama pas2 echa ngamuk sakan suh bukak baju... dia brlenggeng pakai diapers jer pg raya okeh.. lupa plak aku nk snap gambo dia brlenggeng tu...sbb aku tgh panas ati sbnrnya... lepas asar kitorang zasss balik rasa umah mertua aku... echa pakai shirt ngan jeans sajork yer... cheh ... ko igt ko raya kt mana echa.. org msia kt amerika nun tu pon pakai baju kurung tau...
sekian citer raya pertama saya n family yer... biasa2 jer... kalo ada masa nnt sy hapdet lg okeh..



Monday, 29-Sep-2008 03:42 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya 1429 H....Maaf Zahir & Batin



Salam...
Mesti skang ni ramai yg da berada di kampung kan...da x sbr2 nk smbut raya da..lek la...lg 2 hari jer lg...aku ni gak yg ada kt kl ni lg..aku balik umah mertua aku...lepas zohor raya pertama..ala dekat jer...x smpai 40 minit da smpai...tu pasal2 la tiap2 tahun pagi raya mesti kt umah mak aku dulu..hehehhehe...

So di kesempatan ini...aku ingin memohon maaf andaikata..sepanjang aku ber'blog' n ber'fp' ni..ada komen2 aku yg mengguris perasaan korang ker..percaya la..i dont mean it..okeh.. niat aku nk brgurau n menambah kemesraan..tp mgkin cara aku x kena kot...so apa2 aku mntak maaf la okeh..salam dari tangan ke hati...tgn bersalaman..hati bermaafan....wpon x dpt salam korang in real...hehhehe
Kepada yang balik kg tu...berhati2 memandu..semoga selamat tiba di kampung dan selamat juga balik ke kl okeh...yahuuu....aku pon da x sbr2 nk raya nih...yabedabedu....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net